Show menu

Inovativna Postojna

Prijavnica (570 KB)


Od ideje do poslovne priložnosti v treh mesecih

 

Natečaj za najbolj podjetne se vrača!

Po lanskemu zelo uspešnem natečaju v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva vas obveščamo, da se začenja natečaj Inovativna Postojna 2018. Lov na ideje je odprt!

Podjetniški inkubator Perspektiva, Zavoda Znanje Postojna, v sodelovanju z Občino Postojna in Agencijo SPIRIT Slovenije razpisujemo natečaj za izbor najbolj inovativne podjetniške ideje v primorsko-notranjski regiji v letu 2018. V okviru natečaja želimo pritegniti čim več mladih, posameznikov in skupin s podjetniško idejo, ki bodo na natečaju sodelovali z lastno poslovno idejo. Vabimo posameznike brez podjetij in podjetja, ki imajo inovativne ideje!

Lanska zmagovalka Tjaša Fatur je po zaključenem natečaju dejala: »Nora izkušnja. V sklopu natečaja, predavanj in mentorskih ur dobiš veliko uporabnega znanja v kratkem časovnem obsegu. Čeprav se ti zdi, da že vse veš, ugotoviš, da ni tako. Natečaj si bom zapolnila tudi po temu, da sem spoznala veliko novih ljudi in poslovnih partnerjev.«

»Eden od naših ciljev je, da posameznikom nudimo podporo v lokalnem in širšem okolju in jim pomagamo na samostojno podjetniško pot,« je ob tem dodala direktorica Zavoda Znanje, Vladimira Krese.

Skozi pet sklopov delavnic, mentorske ure z izbranimi strokovnjaki in dve presoji pred strokovno komisijo, boste vašo idejo pripeljali stopničko višje. Spoznali boste svet podjetništva od prvega koraka dalje ter se naučili vse o tem, kako pristopiti k prodaji in kar najbolje iztržiti vaš produkt. »Veseli smo vsake prijave in vsakega posameznika, kateremu lahko pomagamo pri odpiranju vrat v poslovni svet. Vsaka ideja je inovativna!« je povedala koordinatorica podjetniškega inkubatorja Perspektiva Postojna, Tamara Bergoč.

Natečaj Inovativna Postojna je odprt od 20. 4. 2018 do vključno 14. 5. 2018. Vaš interes za sodelovanje na natečaju izkažete z izpolnjeno prijavnico.

Prijavnice nam lahko pošljete na e-naslov: inkubator-koordinator@zavod-znanje.si, ali pa osebno dostavite na naslov Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki otok 44b, 6230 Postojna do vključno ponedeljka 14. 5. 2018.

Več informacij dobite na inkubator-koordinator@zavod-znanje.si ali na telefonski številki 031 257 222.