Show menu

Inovativna Postojna

Prijavnica (570 KB)

NATEČAJ INOVATIVNA POSTOJNA 2018

Od ideje do poslovne priložnosti v treh mesecih

 

Natečaj za najbolj podjetne se vrača. Po lanskemu zelo uspešnem natečaju, so se v podjetniškem inkubatorju Perspektiva Zavoda Zanje Postojna odločili, da natečaj ponovijo.

Podjetniški inkubator Perspektiva Zavoda Znanje Postojna v sodelovanju z občino Postojna in Agencijo SPIRIT Slovenije razpisuje natečaj za izbor najbolj inovativne podjetniške ideje v primorsko-notranjski regiji v letu 2018. V okviru natečaja želijo pritegniti čim več mladih in ostalih podjetniških skupin, ki bodo sodelovale z lastno poslovno idejo, ter s tem prispevale k kvalitetnejšemu okolju.

Lanska zmagovalka Tjaša Fatur je po opravljenem natečaju dejala: »Nora izkušnja. V sklopu natečaja predavanj in mentorskih ur, dobiš veliko uporabnega znanja v kratkem časovnem obsegu. Čeprav se ti zdi, da veš že vse, ugotoviš, da temu ni tako. Natečaj si pa bom zapolnila tudi po temu, da sem spoznala veliko novih ljudi in poslovnih partnerjev.«

»Eden od naših ciljev je, da posameznike povežemo z lokalnim in širšem okoljem, katero podpira začetno podjetništvo,« je ob tem dodala direktorica Zavoda Znanje, Vladimira Krese.

Skozi pet sklopov delavnic in 10 mentorskih ur, boste vašo idejo pripeljali do naslednjega koraka. Naučili in spoznali boste svet podjetništva od prvega koraka pa vse do kako se lotiti prodaje in prodati vaš prvi produkt.  »Ni potrebno imeti inovativno idejo, če se želite prijaviti na natečaj. Veseli smo vsake prijave in vsakemu posamezniku, kateremu lahko pomagamo pri odpiranju novih vrat,« je povedala koordinatorica podjetniškega Inkubatorja Postojna, Tamara Bergoč.

Natečaj Inovativna Postojna je odprt od 13. 4. 2018 do vključno 13. 5. 2018. Vaš izkaz interesa za sodelovanje na natečaju izkažete z izpolnjeno prijavnico, ki je dosegljiva na spletnem mestu http://www.inkubator-postojna.si/

Prijavnice nam lahko pošljete na e-naslov: inkubator-koordinator@zavod-znanje.si ali pa osebno dostavite na naslov Podjetniški inkubator Perspektiva, Veliki otok 44b, 6230 Postojna najkasneje do 14. 5. 2018 do 12h.

Pravilnik (4.47 MB)