Show menu

Novice

PIP, 1. 10. 2019

5. Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, Zavod Znanje Postojna objavlja 5. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Postojna.
več
PIP, 1. 7. 2019

4. Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, Zavod Znanje Postojna objavlja 4. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Postojna.
več
Odprli smo prijave natečaja Inovatina Postojna 2019, 25. 3. 2019

INOVATIVNA POSTOJNA 2019 - PRIJAVA

Težko pričakovani in že tradicionalni natečaj za inovativne podjetniške ideje je odprt. Prijavi se še danes in ne zamudi priložnosti, da razviješ svojo idejo v posel. Prijave so odprte do vključno 30. 4. 2019.
več
Podjetniški inkubator, 14. 1. 2019

3. Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, Zavod Znanje Postojna objavlja 2. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Postojna.
več
PIP, 12. 12. 2018

Google ads

Z veliko pozornostjo so včeraj obiskovalci Inkubatorja v Postojni spremljali predstavitev Patricie Rupar, predavateljice iz podjetja Optiweb, ki jim je na delavnici predstavila Google Ads platformo.
več
PIP, 6. 12. 2018

Mateja Benedetti, modna oblikovalka, ki noče umreti na smetišču

Udeleženci so z veliko pozornostjo prisostvovali pogovoru z Matejo Benedetti, kostumografinjo in modno oblikovalko svetovnega kova na področju eko mode, z inovativnimi prostopi in uporabo inovativnih materislov in tehnik.
več
PIP, 6. 12. 2018

VSEBINSKI MARKETING

Z veliko pozornostjo so včeraj obiskovalci Inkubatorja v Postojni spremljali predstavitev Neže Renko, predavateljice iz podjetja Optiweb, ki jim je na delavnici predstavila, kako se približati svojim strankam in kako v njih vzbuditi zaupanje.
več
PIP, 5. 12. 2018

UPORABNIŠKA IZKUŠNJA IN POZIV K DEJANJU

Z veliko pozornostjo so včeraj obiskovalci Inkubatorja v Postojni spremljali predstavitev Barbare Arnolj iz podjetja Optiweb, ki je prisotnim predstavila, kako izboljšati uporabniško izkušnjo na spletni strani ali v spletni trgovini.
več
PIP, 12. 11. 2018

2. Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, Zavod Znanje Postojna objavlja 2. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Postojna.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, 26. 10. 2018

Virtualna resničnost = tehnologija prihodnosti

V sodelovanju z Zavodom za razvoj športa in njihovo ekipo Sportech, smo organizirali dogodek, na katerem smo predstavili VR kot tehnologijo, ki bo zaznamovala in oblikovala našo prihodnost.
več