Show menu

Novice

Podjetniški inkubator Perspektiva, 15. 6. 2020

Vse kar morete vedeti o vavčerjih za podjetja

Osnovni namen vavčerskega sistema je vzpostavitev sistema dodeljevanja spodbud manjših vrednosti, ki mikro, malim in srednje velikim podjetjem (MSP) omogoča bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih lahko podjetja krepijo svojo konkurenčnost in kompetence.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 9. 6. 2020

Namera o brezplačni pravici uporabe poslovnega prostora za podporne organizacije

Obveščamo Vas, da je z dne 9.6.2020 objavljena NAMERA O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE O BREZPLAČNI UPORABI NEPREMIČNINE, poslovni prostor v izmeri 36,1 m2 za podporne organizacije Primorsko-notranjske regije. Več informacij o nameri dobite pod zavihkom Vključitev na naši spletni strani
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 5. 6. 2020

Poziv za vključitev v aktivnosti projekta

Inovativni potencialni podjetniki in obstoječi start-upi vabljeni, da izkoristite brezplačne podporne storitve in aktivnosti v sklopu projekta SIO-ZZP-2020-2022. Na voljo so vam individualna svetovanja pri preverbi poslovne ideje in pripravi poslovnega načrta ter ostalih podpornih storitev vezane na podjetništvo.
več
webinar, 19. 5. 2020

Pridobivanje finančnih sredstev skozi razpise

Imate ideje za razvoj vaše ideje ali podjetja, pa vedno zmanjkuje denarja za to? Veste, da obstajajo razpisi pa ne veste kako do njih? Odgovore na ta vprašanja vam bodo podali v torek, 19.5.2020 ob 17. uri na webinarju. Prijavite se lahko na: https://forms.gle/gWsFCaVtxZFghUwt5
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 12. 5. 2020

NAŠA PERSPEKTIVA

V času med 12.5. in 30.5.2020 je objavljen poziv za naj perspektivno podjetniško idejo 2020.
več
Zoom, 3. 4. 2020

WEBINAR: Moje podjetje na Facebooku

Trenutno se je gospodarstvo znašlo v nezavidljivi situaciji zaradi korona virusa. Ob tem pa se nam vsem poraja vprašanje kako naprej? Zapreti prodajo in čakati, da stvar mine ali pa enostavno nadaljevati svojo pot in svojo prodajo preusmeriti na splet? Facebook je trenutno eno izmed orodij, ki je enostavno prevelik, da bi ga ignorirali, zato je dobro, da vemo, kaj nam lahko ponudi.
več
Online, 24. 3. 2020

NOVO! Vlada pripravila nov zakonski sveženj - tudi za pomoč samozaposlenim

Sveženj vseh ukrepov, ki vključuje tudi pomoč samozaposlenim, bo predvidoma potrdila do petka, 27. 3. 2020 in ga nato poslala Državnemu zboru v sprejem. To tudi ni zadnji paket pomoči.
več
On-line, 24. 3. 2020

Delo na daljavo

Širjenje koronavirusa Covid-19 je spremenilo naše dosedanje delovanje, ki je bilo usmerjeno predvsem v neposredno osebno komunikacijo z našimi uporabniki. Komunikacijo, za katero si bomo še naprej prizadevali, da bo odprta, jasna in učinkovita – taka, kot jo potrebuje podjetništvo, spreminjamo v mobilno in predvsem digitalno.
več
Ljubljana, 24. 3. 2020

Vzpostavljena enotna informacijska točka ukrepov v podporo gospodarstvu za blažitev posledic vpliva COVID-19

SPIRIT Slovenija že od začetka izbruha koronavirusa pozorno spremlja situacijo na domačem in tujih trgih ter na svojih spletnih portalih objavlja aktualne informacije, ukrepe in aktivnosti za zmanjševanje škodljivih posledic za slovenska podjetja. Ker želimo podjetjem olajšati iskanje vseh potrebnih informacij za poslovanje v izrednih razmerah, smo na naši spletni strani vzpostavili enotno informacijsko točko ukrepov v podporo gospodarstvu za blažitev posledic vpliva COVID-19.
več
Veliki Otok, 27. 1. 2020

Operacija SIO ZZP 2020-22

Podjetniški inkubator Perspektiva je preko »Javnega razpisa za izvedbo podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji 2020-2022 (SIO 2020-2022)« uspešno pridobilo sofinanciranje za operacijo SIO-ZZP 2020-22, katere glavni namen je financiranje izvajanja brezplačnih storitev za ciljne skupine, v okviru subjektov inovativnega okolja (SIO), ki bodo z izvedbo aktivnosti, ki so predmet tega javnega razpisa, oblikovali uravnoteženo programsko podporo za zagon, rast in razvoj podjetij.
več