Show menu

Novice

Zoom, 3. 4. 2020

WEBINAR: Moje podjetje na Facebooku

Trenutno se je gospodarstvo znašlo v nezavidljivi situaciji zaradi korona virusa. Ob tem pa se nam vsem poraja vprašanje kako naprej? Zapreti prodajo in čakati, da stvar mine ali pa enostavno nadaljevati svojo pot in svojo prodajo preusmeriti na splet? Facebook je trenutno eno izmed orodij, ki je enostavno prevelik, da bi ga ignorirali, zato je dobro, da vemo, kaj nam lahko ponudi.
več
Online, 24. 3. 2020

NOVO! Vlada pripravila nov zakonski sveženj - tudi za pomoč samozaposlenim

Sveženj vseh ukrepov, ki vključuje tudi pomoč samozaposlenim, bo predvidoma potrdila do petka, 27. 3. 2020 in ga nato poslala Državnemu zboru v sprejem. To tudi ni zadnji paket pomoči.
več
On-line, 24. 3. 2020

Delo na daljavo

Širjenje koronavirusa Covid-19 je spremenilo naše dosedanje delovanje, ki je bilo usmerjeno predvsem v neposredno osebno komunikacijo z našimi uporabniki. Komunikacijo, za katero si bomo še naprej prizadevali, da bo odprta, jasna in učinkovita – taka, kot jo potrebuje podjetništvo, spreminjamo v mobilno in predvsem digitalno.
več
Ljubljana, 24. 3. 2020

Vzpostavljena enotna informacijska točka ukrepov v podporo gospodarstvu za blažitev posledic vpliva COVID-19

SPIRIT Slovenija že od začetka izbruha koronavirusa pozorno spremlja situacijo na domačem in tujih trgih ter na svojih spletnih portalih objavlja aktualne informacije, ukrepe in aktivnosti za zmanjševanje škodljivih posledic za slovenska podjetja. Ker želimo podjetjem olajšati iskanje vseh potrebnih informacij za poslovanje v izrednih razmerah, smo na naši spletni strani vzpostavili enotno informacijsko točko ukrepov v podporo gospodarstvu za blažitev posledic vpliva COVID-19.
več
Veliki Otok, 27. 1. 2020

Operacija SIO ZZP 2020-22

Podjetniški inkubator Perspektiva je preko »Javnega razpisa za izvedbo podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji 2020-2022 (SIO 2020-2022)« uspešno pridobilo sofinanciranje za operacijo SIO-ZZP 2020-22, katere glavni namen je financiranje izvajanja brezplačnih storitev za ciljne skupine, v okviru subjektov inovativnega okolja (SIO), ki bodo z izvedbo aktivnosti, ki so predmet tega javnega razpisa, oblikovali uravnoteženo programsko podporo za zagon, rast in razvoj podjetij.
več
PIP, 1. 10. 2019

5. Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, Zavod Znanje Postojna objavlja 5. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Postojna.
več
PIP, 1. 7. 2019

4. Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, Zavod Znanje Postojna objavlja 4. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Postojna.
več
Odprli smo prijave natečaja Inovatina Postojna 2019, 25. 3. 2019

INOVATIVNA POSTOJNA 2019 - PRIJAVA

Težko pričakovani in že tradicionalni natečaj za inovativne podjetniške ideje je odprt. Prijavi se še danes in ne zamudi priložnosti, da razviješ svojo idejo v posel. Prijave so odprte do vključno 30. 4. 2019.
več
Podjetniški inkubator, 14. 1. 2019

3. Javni poziv za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna

Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna, Zavod Znanje Postojna objavlja 2. javni poziv k oddaji vloge za sprejem v članstvo v Podjetniški inkubator Postojna.
več
PIP, 12. 12. 2018

Google ads

Z veliko pozornostjo so včeraj obiskovalci Inkubatorja v Postojni spremljali predstavitev Patricie Rupar, predavateljice iz podjetja Optiweb, ki jim je na delavnici predstavila Google Ads platformo.
več