Show menu

Novice

Veliki otok 44b, Postojna, 19. 1. 2021

Natečaj - iščemo fotografije in informacije o naši stavbi

Zanima nas preteklost naše stavbe, v kateri deluje naš podjetniški inkubator. Pozivamo vse, ki imate informacije, zapise ali fotografije o naši stavbi, da se nam oglasite.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 18. 1. 2021

Podjetniki pozor, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo napoveduje nove razpise

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo bo v letu 2021 gospodarstvu namenilo skupno 659,3 milijonov evrov sredstev. Od tega bo iz naslova nepovratnih sredstev na voljo 248,8 milijonov evrov ter 410,5 milijonov evrov povratnih sredstev. Pridite k nam, skupaj bomo preverili razpisne pogoje ter poiskali možnosti za prijavo na razpise.
več
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, 15. 1. 2021

Programa pomoči gospodarstvu za leto 2021

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je pripravilo zajeten program razvojnih spodbud za leto 2021, ki vključujejo tako nepovratna, kot povratna sredstva, s katerimi bo prispevalo h gospodarskemu okrevanju po zaključku epidemije.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 15. 1. 2021

PIP podjetniške novice (januar 2021)

Preverite, kaj se dogaja pri nas, kaj novega pripravljamo za vas in predvsem kako vam lahko pomagamo oziroma svetujemo na vaši podjetniški poti. V Podjetniškem inkubatorju Perspektiva ste s svojimi podjetniškimi idejami in pobudami vedno dobrodošli!
več
Veliki Otok 44b, 6230 Postojna, 13. 1. 2021

Poziv za vključitev v podjetniško šolo Start-tourism-up

Podjetniška sola je odlična priložnost tako za potencialne podjetnike kot mlada podjetja, da s pomočjo mentorjev oblikujejo korake pri pripravi, razvoju ter izvedbi podjetniške ideje. Na delavnicah bodo udeleženci pridobili ključna strokovna in praktična znanja na področju podjetništva, vendar bodo delavnice prilagojene vsebinam, ki so za turizem še posebej relevantne.
več
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, poziv do 22.1.2021, 13. 1. 2021

Brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) v imenu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) poziva samozaposlene in mikro podjetja z 1 do 4 zaposlenimi k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Te bodo prijaviteljem, tako članom kot nečlanom OZS, na voljo na območnih obrtno-podjetniških zbornicah po vsej Sloveniji.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 12. 1. 2021

Iščemo podjetja, ki želijo izkoristiti izzive na področju industrije

Iščemo podjetja, ki lahko dokažejo funkcionalnost svoje rešitve in iščejo strateškega partnerja, investitorja, razvojno sodelovanje, uporabniško izkušnjo preko manjšega demo projekta ali zgolj želijo predstaviti rešitev potencialnemu kupcu.
več
Podjetniški inkubator Perspektiva, 6. 1. 2021

Podjetno nad izzive

V novo leto smo vstopili s snegom in mi z novim gostujočim programom. V prostorih Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna se je pričelo z izvajanjem programa PONI- podjetno nad izzive, kjer Podjetniški inkubator sodeluje pri spodbujanju novih podjetnikov skupaj z @RRA Zeleni kras. V naše pisarne se je naselilo 11 novih podjetnikov, ki bodo razvijali svoje poslovne ideje. Veselimo se njihovih uspehov.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 24. 12. 2020

Praznično voščilo

Ob prihajajočih prazničnih dneh vam namenjamo voščilo in zahvalo, ker nas podpirate.
več
Veliki otok 44b, Postojna, 23. 12. 2020

Naše Podjetno in Perspektivno leto 2020

Skorajšni iztek leta zaključujemo s pregledom vseh naših aktivnosti, sodelovanj, povezovanj in dosežkov v letošnjem letu. Vabljeni, da nas skozi krajši pregled spoznate in se nam v novem letu pridružite tudi sami!
več